Kielletty hedelmä

Runoilija Yksinäinen3

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hmmhm. pitäis vaihtaa tuo nick , kun se nyt vähän epäonnistui. Mutten jaksa :) kiitos oikein paljon jos jaksatte kommentoida. arvostaisin yli kahden sanan kommentteja =D
 

Kuuma höyry ihollani
Tukehduttavaa ja huumaavaa kuumuutta
Tapa minut suudelmaasi
Murra kylkiluuni halauksella
Viillä nimesi ihooni

Muistan sinua kuitenkin hyvällä,
kunhan vain muistaisit viimeinkin nimeni.

Et nää minua, silti sinua kosketan
uudestaan ja uudestaan.

Olit kielletty Edenin puutarha
Silti hiivin sisään ja maistoin kielletyn hedelmän makean katkeruuden.

Olitkin aivan liian todellinen kuvitelmaksi

Selite: 
Pakko oli jotakin kirjoittaa. Taidot ruosteessa
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on kyllä hiano! Tykkään!

Huumasit minut :)
Aivan mahtava :o
Ihana jollain tavalla <3
En osaa edes selittää.
Ääh!
Suosikki >>>

 

Käyttäjän kaikki runot