Nimetön

Runoilija Yksinäinen3

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hmmhm. pitäis vaihtaa tuo nick , kun se nyt vähän epäonnistui. Mutten jaksa :) kiitos oikein paljon jos jaksatte kommentoida. arvostaisin yli kahden sanan kommentteja =D
 

En haluaisi kuulla, tietää, tuntea
mutta uteliaisuus vie voiton
Minun täytyy kuulla ja tietää ja tuntea
Pakotetaan olemaan utelias

Kerrotko itsellesikään kaikkea
oletko täysin rehellinen
Miten kukaan voisi tulla lähelle,
sisälle sydämeen, ajatuksiin
jos omistat vain yhden avaimen
ja pidät sitä visusti piilossa

Ovesta ei pääse vain puoliksi läpi,
se on nyt siis kaikki tai ei mitään

Harkitut riskit ovat onnellisuutta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on mahtava, kolahti minuun.. suosikeihin :3

Jotenkin tästä välittyi luottavainen tunnelma,
hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot