Nimetön

Runoilija Yksinäinen3

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hmmhm. pitäis vaihtaa tuo nick , kun se nyt vähän epäonnistui. Mutten jaksa :) kiitos oikein paljon jos jaksatte kommentoida. arvostaisin yli kahden sanan kommentteja =D
 

Katse menneeseen,
silmät sumussa,
sydän liian avoin,
syli liian tyhjä,
mieli vaikka ajatuksia.

Kun sydän lyö sinu nimesi tahtiin,
on vaikeaa kuulla mitään muuta.

"Lopeta tyhjän odottaminen,
ala janoita päivää jolloin unohdat"

Nojasin sinuun liikaa,
kanssasi oli helppo olla yhdenkin jalan varassa,
ohuella lankulla.
Opin seisomaan omillani
vasta kun kaaduin läpi maan.
Kai vihdoin uskon että pärjään,
omillani.
Vaikka pelottaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot