Nimetön

Runoilija salla-enkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joka aamu minä herään hymy huulillani ja katse suunnattuna kohti tulevaisuutta. Siihen en tarvinnutkaan muita kuin itseni ja rakkauteni itseäni kohtaan.
 

Minä olen kiitollinen sinusta.
Sinusta joka sait elämän tuntumaan elämältä.

Minä olen kiitollinen rakkaudesta.
Rakkaudesta jonka avulla löysin itseni.

Minä olen kiitollinen sinusta.
Sinä loit minut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toisenlainen kiitosruno.

 

Käyttäjän kaikki runot