Rakkaimmalle ystävälle

Runoilija Masennus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2004
Viimeksi paikalla: 21.3.2024 15:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaksi persoonaa.
 

kukaan ei kertonut
kuinka kovaa voisin pudota takaisin
kuinka paljon kipua voisin tuntea

kun se happo jälleen myrkyttää minut
en halua edes ajatella huomista

päiviä ilman karvaisia tassuja
aikoja asfaltin rakoilevalla pinnalla
vuosia ilman sitä rakkainta

enkä minä enää jaksa yrittää
en jaksa pitää tästä kiinni
en ilman sinun ääntäsi
jonka kuulen niin harvoin

ilman sitä
nämä arvet ranteissani
olisivat paljon syvemmät

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot