sylityksin

Runoilija Masennus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2004
Viimeksi paikalla: 21.3.2024 15:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaksi persoonaa.
 

kahvin aromi
sileällä iholla
pamppaileva sydän
korvaa vasten takova

pehmeä kosketus
kohoilevalla rinnalla
lämpöinen huokaus
huulten läpi karkaava

ja se tiukin ote
kämmen alaselällä
sormet hiljaa hapuilevat
halun tutkimusretkellä

hämärän peitossa
katseet sameat kohtaavat
ja uneen johdattelevat
hitaat, raukeat suudelmat

Selite: 
Riimit ovat minulle mysteeri.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, kun sulkee silmät tuntee kosketuksen...

hyvä runo sisällys koskettava

 

Käyttäjän kaikki runot