päiväunelma

Runoilija Masennus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2004
Viimeksi paikalla: 27.4.2024 19:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaksi persoonaa.
 

en muista tällaista tunnetta
on kuin pikkulinnut olisivat lentäneet sisään ikkunasta
hiljentäneet herätyskellon
ja laulaneet minut sievästi hereille

kun puhelimen jokainen piippaus nostaa punan poskille
ja sydän väpättää kuin kolibrin siivet
leviää kasvoille se hölmöin hymy

yrität tulkita jokaista sanaa ruudulla
hymiöt ja lyhenteet löytävät merkityksensä
täysin tyhjästä tupsahtanut kysymys kertoo
että joku juuri ajatteli sinua

vaaleanpunaisten lasien läpi
välimatka on vain kliseinen hidaste
kipeät kilometrit välissä lakkaavat olemasta

kun vain en heräisi tästä päiväunelmasta

Selite: 
Ei se Belgia loppujen lopuksi ole niin kaukana, eihän?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot