jos olisit laulu

Runoilija Masennus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2004
Viimeksi paikalla: 21.3.2024 15:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaksi persoonaa.
 

jos olisit laulu, olisit balladi
hymni kaikkien suruisten
hymyn hetken viipyvän toisit huulille
kunnes hiljaa särkisit sen

niin mieleeni nostaisit kaiun kaukaisen
kaihoten huhuilemaan
vastaantulijoita silmin toiveikkain
varkain vilkuilemaan

ja jos olisit laulu, sä sormin lämpimin
sivelisit sisintäin
uuteen eloon sielun kuihtuneen
saisit nousemaan sykäyksittäin

mutta kuten aurinko laskee niin
sinun äänesi
lopulta hukkuisi
vaipuisi tunteihin kiireisiin

ja sydämeni rytmi kera sun nuottien
horjuisi takellellen
enkä kaaduttuani enää
löytäisi sävelmää
vaan pois nukkuisin vähitellen

Selite: 
Siitä nauttisi hetken, kunnes se loppuisi ja jättäisi jälkeensä vain surua.
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi on kuin hieno laulu

Kauniisti maalailet tässä. Kovasti pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot