Jano

Runoilija Tarinankertoja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2004
Viimeksi paikalla: 29.9.2015 12:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.7.1990

Sen minä sanon että purra pittää, ei mua niinvaan nielasta


Runoja on myös uusinta ennen.

Arvostan arvostelua kovasti.
Kiitos.
 
 

Kengilläni on steariinia,
harteillani polttonesteitä
Minä otin tulen syliin
tuli otti minut syliin
poltti ripset, kulmat ja hiuksia
Minä leikin tulella
ja tuli leikki minulla

Kuten silloin vuosia sitten
kun farkkutakissa oli vanhaa spermaa
Enkä osannut pestä sitä pois
vaikka ainoa mitä siitettiin oli viha

En osaa enää hävetä mitään
enkä vieläkään tahdo katua ketään

Minä katson sinua suoraan silmiin
ja haluan jälleen lisää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kerro mulle miks tää on niin hyvä ?

 

Käyttäjän kaikki runot