Toveri

Runoilija Tarinankertoja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2004
Viimeksi paikalla: 29.9.2015 12:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.7.1990

Sen minä sanon että purra pittää, ei mua niinvaan nielasta


Runoja on myös uusinta ennen.

Arvostan arvostelua kovasti.
Kiitos.
 
 

Leikkitoverini, kollegani
muistathan aina kisailumme?
Ne, jotka voitit nokkelin sanoin
ja minä kaulani kaarteella.

Vuosia hän on puhunut minulle
teehetken toiselta laidalta
tai kylmän lasin yli
olkapäältäni ja puhelimitse
räävittömän naurun hetkinä
ja viinirypäleiden lisukkeena
kesäiltoina sekä tärinäaamuina.

Toverini, rakas viekas ystäväni
muistathan jaetun todellisuuden?
Kaksi uupunutta tutkimusmatkailijaa
tekemässä selkoa seikkailuista.

Jo vuosia olemme keskustelleet
jumalankaltaisista sanoista
tai kauluspaitaisista tytöistä
venyttäneet korrektia ja relevanttia
jättäneet huomiotta tai rakastaneet
asioita joista ei saa puhua
- sillä intensiteetillemme välimuotoa ei ole

Rikoskumppanini, sukurutsa
sorkkaasi peittää vain raskas kenkä
mutta siipiesi lyöntejä ei mikään
ja minä, veljesi korkeissa koroissa

Me olemme suuri riemullinen huuto
sekä tajuntaa laajentava väkivalta
me olemme nauru ja me olemme juoru
me olemme logiikka ja me olemme visio

Suudelmamme on intohimoinen ja tosi
sillä näinä lopun sekä huikaisevan alun
hohtavan punaisenkirjavana aikana
minulla on oma lempeä Perkeleeni.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot