Mitä rakkaus on?

Runoilija SleepAway10

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Love is a misunderstanding between two fools"- Oscar Wilde
 

Ethän koskaan jättäisi
minua?
Ethän sinä selviäisi ilman
minua
Ethän sinä olisi mitään ilman
minua.
Niin sinä sanoit
Ja tiesin sen todeksi.

Mustaa valkoisella,
kirje tänä modernina aikana
on merkki todellisesta rakkaudesta.

Mutta minä en koskaan
pyytänyt olla
sinun lapsenvahtisi,
enkä terapeuttisi,
vain paras ystäväsi.

Sanoit että kuolisit ilman minua,
tiesin sen todeksi, ja siksi jätin sinut.

Mutta se oli ohi niin äkkiä, ja sinä unohdit pian
hankit uuden ja
katosit.

Aina me sanomme että
kuolemme ilman toisiamme
Mutta lopulta
meillä on vain itsemme

Ja silti me vain jatkamme elämäämme.

Mitä rakkaus on?

Läheisyyttä

Mitä rakkaus on?

Rakkautta kauniimpaa on ero ja sen haikeus.

Sitä me kaikki haluamme.

Velloa itsesäälissä

Hukkua.

Emme pelkää rakkauden loppumista
Ei sitä koskaan ollutkaan,
Pelkäämme vain yksinäisyyttä
Ja kyynisyyttä joka siitä seuraa.

Selite: 
Täysin muokkaamaton ajatuksenvirtaruno <br /> Tiedän sen huonoksi mutta minulle tekee nyt hyvää lähettää tämä jonnekkin, ja parempi anonyymille nettisivustolle kuin henkilölle itselleen...
Kategoria: 
 

Kommentit

sitoutumiskammoa näen, kyllä ne pitäis laimentua ne mä en voi elää ilman sua tunteet kun suhde etenee näin ainakin luulisin. pidin paljon runosta se on mielenkiintoinen

"Rakkautta kauniimpaa on ero ja sen haikeus" - tähän ajatukseen juutuin nyt kiinni todella tiukasti... hieno !!

Surullista, haikeaa. Runosi inspiroi miettimään.. Kiitos tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot