Katuja

Runoilija SleepAway10

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Love is a misunderstanding between two fools"- Oscar Wilde
 

Katuja, katuja, kadut katsovat
minua
Huomenna olen
kaukana kaukana
Sinä et enää
kosketa kättäni
Olen lähtenyt
kun aamulla heräät
Etkä ikinä ikinä
koskaan enää
Ole minulle
yhtään mitään.

Kerran kuljin katuja katuja,
kadut katsovat nyt
sinua
Mutta minä
en tule enää
takaisin
Vaikka kuinka sitä
toivoisit
eikä kukaan
voi enää yhtään mitään
koska minä en välitä
minä en välitä
en välitä sinusta
enkä siitä yöstä
Enkä kaduista
jotka autioina huutaa
meidän nimeä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

toistot toimivat, sanoma on hyvä ja katkeruutta on juuri sopivasti. Hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot