Lasintappaja

Runoilija SleepAway10

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Love is a misunderstanding between two fools"- Oscar Wilde
 

Kävelen pitkin lasimurskaa,
Nielen palavaa tuhkaa kuin ilmaa
Polvistu viereeni ja luovuta voimasi

Anna mun olla joku muu
Suutelen umpeen sun haavat ja
raatelen verellä kiinni kasvosi

Revi irti mun hampaat ja sylje mun päälle
Taivuta ranteet ja naarmuta poskia
Sä saat hakata mut palasiksi
Muttet koskaan saa enää koskea

Katseet riipii pitkin poikkista selkärankaa
Tämä on pirujen hääjuhla
Minä olen keskellä, koska en kehtaa kieltää

Sähän sanoit aina että haluat kuolla nuorena

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot