Ensimmäinen

Runoilija SleepAway10

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Love is a misunderstanding between two fools"- Oscar Wilde
 

Se olit sinä
Tai ehkä minä sittenkin
Tai portaat, tai lasi, tai kattoikkuna
Tai avanto joka suuteli minua
Ja suli vedeksi kieleni päälle
Minä sanoin sen oikein ja kaiku kuiskasi minulle
"Ei, et ole ensimmäinen"

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot