Sumunsaattajan lapsi

Runoilija SleepAway10

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Love is a misunderstanding between two fools"- Oscar Wilde
 

Me emme ole ketään
Me emme näe mitään
Kun sielua kaihertaa ikävä
Me emme näe sitäkään

Äitiä ei koskaan ollutkaan
Isä on hahmotonta usvaa vain
Sisko on kuollut ja haudattu jo
Ennenkuin elämän kohdussa sai

Mä en tunne ikävää
Mun rinta on panssaria
Mun silmät on helmiä täynnä, vaan
Mun sydän on timanttia

Se ei hajoa koskaan
Se ei käpristy surusta
Se ei tunne sun kasvoja
Eikä itke kenenkään haudalla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot