tää on sulle.

Runoilija Mr. Midnight

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiljaisten-miesten-laakso.
 

Hiljaisen yksiväriset ääriviivat,
kaikki kaunis katoaa näkyvistä nopeasti,
niin kuin sun silmiesi loisto,
sillä mikään ei loista yhtä kirkkaasti kuin katseesi.
-Näinä pimeinä päivinä vaikka nukun, niin valvon.
Kierrän siellä missä ennen kiersi veri, kierrän siellä, missä ennen oli sydämeni...yksin.
Olen itkenyt mielessäni kun olet laulanut sanoja,
olemalla vain oma itsesi.
Siellä vaellan missä tuhat mua, huuta uhattuna sua, valmiina mihin tahansa, mihin ikinä, mihin vaan!
-Maailmani on nykyisin niin kuumottavan hiljainen.
Häiven päivien kulkua kuvastuu kasvoillesi kun punastut -enhän kai edes sanonut paljon?
Kai ne äänetkin joskus vaimenee.
-Yksinkeskustelua ei jaksa käydä pitkään.
Mutta mitä muutakaan on enää jäljellä kuin jäätävää kohtelua, jäätävää kohtaloa, ja tilanteita pilanneita ihanteita.

Selite: 
On se rakkaus vaan aika kumma asia. <br /> Niin kornilta kun se kuulostaakin, niin ei sitä todella osaa täysin arvostaa ennen kun vasta sit kun sen on menettäny.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä kuvaa, kaikessa sekavuudessaan, niin loistavasti noita tuntoja, joita tuossa vaiheessa elämää elää, että huh... =)

tämä on ihana. :)

Edelleen kiehtovaa kieltä ja arkisuudessaankin raikkaita kielikuvia.

Kaipaisin runon muotoon hieman keveyttä, esim. jakamalla sitä säkeistöihin ja rivittämällä ilmavammin.

Runo on itsessään karhean kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot