Tyhjä arpa

Runoilija Mr. Midnight

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiljaisten-miesten-laakso.
 

Puomit on alhaalla, valot vilkkuu, -mutta kun juna ei vaan tule!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ja sitten kun uskaltautuu yrittämään niin läsähtää.

 

Käyttäjän kaikki runot