Ihmiset vaihtuu, nimi ei

Runoilija insomnia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ajatella jos olisinkin juuttunut seuraasi
vaan kuinka kävikään
putosin ja keräilin itseäni maasta

nyt olen oikeassa paikassa
oikeassa seurassa
mutta nimi on vieläkin sama

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

jännä, ajatuksia herättävä runo

hei täähän on tosi hyvä! hymyilytti vähäsen ja pohditutti paljonkin. hitsi että tykkään.

 

Käyttäjän kaikki runot