Usko, toivo ja ystävyys

Runoilija insomnia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

aamu illaksi vaihtui
kuin myös rakkaus ystävyydeksi
ja ystävyys häilyväksi

se minkä pimeä ennen peitti
näkyi nyt paljaana ja hauraana
ja se usko minkä luuli olleen vahva
oli nyt säröillä

illasta tuli yö
kuin myös yöstä vihdoin aamu
raskas ja herkkä

uuden alku?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot