Sanojen edessä

Runoilija insomnia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

älä kosketa kepillä porttia
sydän murtuu askel askeleelta
älä kolkuta, älä murru
sydän rampana jo hakkaa

taita pois sivut tuhoisat
pois silmistä, pois elämästä
sydän murtuu sanojen edessä
silmäluomet suojana vaaralta

hetki sitten, vain hetkinen
nauru täytti huoneen, kaikuu edelleen
silmänräpäys, ei enempää
ja sydän murtuu, tunnen sen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis<3

 

Käyttäjän kaikki runot