Aamu aamun jälkeen

Runoilija insomnia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kyllä kaunis aamu herättää unesta
olotila rauhaton ja synkkä
eilisen kosteus jo haihtunut tyynystä
vaan jäljet kasvoissa paljastaa totuuden

tämä kaunis, usvainen aamu
vietän sen yksin
kosketuksesi haamuna tuntuu iholla
sanasi painajaisena tarttunut minuun

Selite: 
olo on yksinäinen ja synkkä...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot