Rakkaani

Runoilija Muisto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oman itsensä vastakohta.
 

Tää koti ei oo koti ilman sua
mä en anna meidän heikentyä
sillä sinä kun et ole täällä
olen kuin Bambi heikolla jäällä

Minä en ole minä ilman sua
suhun oli niin helppo rakastua
mut ilman sua häviän tuuleen
niin mustaan ikuisuuteen

Mun sydän ei oo sydän ilman sua
ei edes puolikas vaan pieniä palasia
kaikki on siis käsissä sun
joten suhun luotan ja tukeudun

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot