kun talvi rakastui

Runoilija Muisto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oman itsensä vastakohta.
 
Routa raiskaa lehdet,
maa vaihtaa väriään,
keskeltä jään löysin jotain,
jota en päästä lähtemään.

talvi laulaa,
tuuli hiutaleita pihalla tanssittaa,
kuiskaus hukkuu,
kun huuleni korvaasi hellästi koskettaa,
voi kulta, 
kuinka sinua onkaan helppo rakastaa.
Selite: 
...ja minä myös.
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkän kaunista tunnelmaa kiehtovassa runossasi.

Tää on ihan tajuttoman ihana runo :o huhhuh !

:>> tääkin on tosi kiva. Vuosi etenee ja mennyt katoaa, rakkaus ei

Tykkään tästä sen verran, että tämä menee suosikkeihin ;) Aivan ihana!

 

Käyttäjän kaikki runot