herttakuningatar

Runoilija Muisto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oman itsensä vastakohta.
 

irvikuva
vai onko se peilikuva?
todellisuus hukkuu,
tähän jää sielu,
tästä alkaa taivas,
oman mielemme ihmemaa,
vain Liisa puuttuu
ja aika loppuu.

Tik.
Tak.

Teekutsut alkoivat jo.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mäkin tästä, hitsi nää uudet on hyviä ! :oo

 

Käyttäjän kaikki runot