Tammi

Runoilija Muisto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oman itsensä vastakohta.
 

Shh, ollaan hetki ihan hiljaa
ja katsotaan kohti murtunutta maisemaa
Miten lehti kerrallaan putoaa
ja jättää tammen hiljaa
ihan yksinään

Minusta ei jäänyt mitään muuta
kuka lämmittäisi alastonta puuta
Pala palalta katosin maailman tuuliin
ei kova kaarnakaan kestä ikuisuuksiin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, tunnelmallinen

 

Käyttäjän kaikki runot