Valo

Runoilija Lulla

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2004
Viimeksi paikalla: 16.3.2024 0:10

Asuinpaikka: Kemi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on itse nähtävä,
ei sitä muuten saata uskoa...
 

Ei, ei!

En tarkoita sitä valoa.
sehän vain karkoittaa pois sitä mitä pitäisi nähdä.

Enkä myöskään puhu siitä, mikä
saattaa kuolleet matkalleen.
Lyhtypylväät läpi elämän.

Saisi edes hetken ehtiä, olla

Tarkoitan valoa, jonka voi nähdä
vain pimeässä, eikä se juhli, ole iloa

Kukonlaulun aikaan seison niityllä.
Ammukasteen kostuttama
Ruis, kaura
On niin tyyni, niin, että leijaa
voi lennättää pitkin maanihoa.
Niityn laidalla lapset, taputtaa,
loputtomasti.
Heidän takanaan keihäät, miekat
Aseet painettuina saveen, jotta voi juhlia
Taputtaa
Mutta vain siihen, sen aikaan
Kun taputus vähitellen hiljenee

Loppuakseen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Lulla Matkamuistoja 3.2.2007 1 Runo
Lulla Siannahkasaappaat 3.2.2007 2 Runo
Lulla Muisto 9.9.2006 2 Runo
Lulla Polku 25.1.2006 2 Runo
Lulla Hyvät Teot 25.1.2006 0 Runo
Lulla Niin ja ne ritarit 15.1.2006 0 Runo
Lulla Kaikki ne lapsia 15.1.2006 0 Runo
Lulla Lumeton 29.10.2005 2 Runo
Lulla Valo 26.7.2005 0 Runo
Lulla Unikuva 26.7.2005 1 Runo