Unikuva

Runoilija Lulla

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2004
Viimeksi paikalla: 16.3.2024 0:10

Asuinpaikka: Kemi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on itse nähtävä,
ei sitä muuten saata uskoa...
 

Istun yksin huoneessani pimeässä olen kasvoton
Keihästän seinälläni nukkuvaa kuvaa

Uniansa olemattomia
Houreita totuudesta
Todellisuus valhetta
Kipu tie onneen

Silmät sisältä suljetut muuri korkeampi ajatusta
Vihreys valhetta aivosähkön liike lakkaa

Huomenna ei katsella kuvia eikä lauleta
Kuoro mustien hahmojen temppeleiden raunioilla
Kädessään kirja sekä pala kynttilää

Liity joukkoon mustaan
Liity joukkoon kuolleiden

Aina kun vain joudat takaa tuhon ja turhuuden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mä tykkään just tällasista. Aivan ihana. (pakko laittaa suosikkeihin)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Lulla Matkamuistoja 3.2.2007 1 Runo
Lulla Siannahkasaappaat 3.2.2007 2 Runo
Lulla Muisto 9.9.2006 2 Runo
Lulla Polku 25.1.2006 2 Runo
Lulla Hyvät Teot 25.1.2006 0 Runo
Lulla Niin ja ne ritarit 15.1.2006 0 Runo
Lulla Kaikki ne lapsia 15.1.2006 0 Runo
Lulla Lumeton 29.10.2005 2 Runo
Lulla Valo 26.7.2005 0 Runo
Lulla Unikuva 26.7.2005 1 Runo