Pikalähtö

Runoilija desertdame

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen päivä on alku uudelle seikkailulle. Tartu siihen, syleile sitä ja riemuitse, sillä koskaan et tiedä, milloin seikkailusi on viimeinen.
 

Pakkaan tärkeimmät
ovi paukahtaa
ilmavirta käy

Nurkan takana
liian lähellä
viisi tuntia välimatkaa

Älä vainoa minua
onnea minäkin toivon
vaikken näe

Onnettomuuteni seuraa minua kaikkialle.
Olen kirottu vai kärsimätön?!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot