Uusi alku

Runoilija desertdame

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen päivä on alku uudelle seikkailulle. Tartu siihen, syleile sitä ja riemuitse, sillä koskaan et tiedä, milloin seikkailusi on viimeinen.
 

Voi pieni aarteeni,
niin hauras ja vahva!
Kasvoit piilossa,
turvassa suurella kämmenellä.
Lahjaksi tulit.

Sinussa minullakin on uusi alku.
Loppu vuosien etsinnälle.

Kuuntelen, puhu sydämelleni...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä oli kaunista tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot