Nimetön

Runoilija desertdame

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen päivä on alku uudelle seikkailulle. Tartu siihen, syleile sitä ja riemuitse, sillä koskaan et tiedä, milloin seikkailusi on viimeinen.
 

Herättäisinkö jo?
Tuliko kakka?
Riittääkö maito?
Miksi masua kipristelee?
Olisiko sittenkin vielä nälkä?
Mikset saa unta?
Vieläkö hengität unessa?

Arki - ihana arki!

Kauan uneksin sinusta,
kauan kaipasin.
Olet täydellinen.
Tässä ja nyt olet vain sinä totta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot