Puolustajani

Runoilija desertdame

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen päivä on alku uudelle seikkailulle. Tartu siihen, syleile sitä ja riemuitse, sillä koskaan et tiedä, milloin seikkailusi on viimeinen.
 

Sinä taistelet mun puolestain
kunniaasi puolustain.
Sinä taistelet mun puolestain,
voittaja oot.

Olet Kallioni, Suojapaikka myrskyn silmässä.
Olet Kuninkaani Jeesus.
Olet Kuninkaani Jeesus.

Käsivarsillesi nostat mut
rakastaen hiljaa.
Käsivarsillesi nostat mut.
Omasi oon.

Olet Kallioni, Suojapaikka myrskyn silmässä.
Olet Kuninkaani Jeesus.

Varma Puolustajani sä oot.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot