Routa

Runoilija desertdame

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen päivä on alku uudelle seikkailulle. Tartu siihen, syleile sitä ja riemuitse, sillä koskaan et tiedä, milloin seikkailusi on viimeinen.
 

Alkoi sataa lunta kun tulit viereeni nukkumaan,
varoit hengittämästä minuun,
koskettamasta.
Heräsin viluisena, sormet kohmeessa.
Routa oli asettunut taloksi
sydämeesi.

Kerro koska kevät saapuu,
koska puhkeavat silmut ja vesi virtaa.
Lupaan olla sirkuttajasi
jos lupaat ettei kesä koskaan lopu.

Kuinka on niin kylmä, rakas?
Kuinka olet niin kylmä, armaani?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot