MINÄ JA ELÄMÄNI

Runoilija wenska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Unohtaisin, jotta löytäisin sinut uudestaan. Lähtisin, jotta voisin palata takaisin.
 

Valehtelen rakkauteni.
Unohdan uskollisuuteni.
Toivon tuntevani.
Peitän sydämeni.
Muistan epäonnistumiseni.
Hajoitan inhimillisyyteni.
Unohdan ystäväni.
Tajuan yksinäisyyteni.
Kadun tekojani.
Myönnän häviöni.
Itken syntymääni.
Pelaan elämääni.
Pelkään kuolemaani.

Selite: 
Luokitelkaa miksi haluatte,mut mä luokittelen sen mun elämäks..=)
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen, lyhyin ja vohvoin lausein etenevä teksti. toimivaa kerrontaa, vaikkei sitä varsinaisesti juuri olekaan. nerokasta.

wenska mikä mestariteos ;) ILY!!

*pyörtyy* tämä on juurikin min ajatusmaailmaa. En vain osaa laittaa sitä näin upeaan muotoon. mahtava!

siinä paljon osasia, minunkin elämästäni.. =)

 

Käyttäjän kaikki runot