AINA JA EI KOSKAAN

Runoilija wenska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Unohtaisin, jotta löytäisin sinut uudestaan. Lähtisin, jotta voisin palata takaisin.
 

Tahdon aina olla kanssasi.

En koskaan halua lähteä luotasi sydän rikki,
kyynelten kastellessa kasvoni.
En koskaan tahdo hyvästellä sinua viimeistä kertaa.

Pelkään tulevaisuutta,
joka saattaa viedä sinut pois.
Pelkään kuolemaa ja sen lopullista eroa sinusta.

Sydämeni pakahtuu ajatellessani sinua,
olet rakkaani,
elämäni.

Jos menetän sinut,
menetän suurimman syyni elää.
Lähtösi tappaisi minut hitaasti kiduttaen.

Tahdon elää elämäni sinun rinnallasi,
sillä sinä olet rakkaani.

Selite: 
Tämä on tunteeni, toiveeni ja pelkoni... olen rakastunut.
Kategoria: 
 

Kommentit

juuri tältä se tuntuu. Sitä pelkää menetystä, niinpä pitää yrittää luottaa tulevaisuuteen ja nautti tästä hetkestä

rakas ysti!!

 

Käyttäjän kaikki runot