YLI RAJOJEN

Runoilija wenska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Unohtaisin, jotta löytäisin sinut uudestaan. Lähtisin, jotta voisin palata takaisin.
 

Lähdin,
nousin koneeseen ja katsoin kuinka maa katosi ja sinä jäit odottamaan.

Määränpääni
ei ollut kuin halusin,
et ollut lähelläni.

Kaipaukseni kasvoi,
välillä vei voimani enkä kyennyt nousemaan sängystä. Kyynelten iskeytyessä tyynylleni olisin ollut valmis tekemään mitä tahansa päästäkseni pois.

Tajusin rakastavani sinua,
enemmän kuin olin kuvitellut. Sinusta oli tullut ihminen,jota en milloinkaan tahdo kadottaa.

Kaksi viikkoa
ja saan nauttia sun seurasta,
jutuista ja ystävyydestä. Odotan sitä kuin lapsi joulupukkia. Lasken päiviä ja hymyilen.

Lupaa,
että lämmität saunan niin tulen kaljojen kera. Käydään välillä ulkona tupakilla. Nautitaan kesäillasta ja ikuisesta ystävyydestä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana

Kovin lämmin teksti. Ihana, saatan pitää tästä jopa enemmän kuin tuosta ensimmäisestä. Kadehdin tyyliäsi. Sen proosamaisuus ei ole yhtään häiritsevää, kuten yleensä, vaan se pehmentää runoa ja luo sille hengitysrytmin.

 

Käyttäjän kaikki runot