LAUANTAI

Runoilija wenska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Unohtaisin, jotta löytäisin sinut uudestaan. Lähtisin, jotta voisin palata takaisin.
 

Aamuntunteina baarista himaan,
vessanpeiliin jään tuijottamaan.
Alkuillan kauneus,
nuutuneeseen zombieen vaihtunut.

Naurahdan
"ei ihme,ettei napannut."

Pesen kasvoni saippualla,
silmiäni kirveltää,
kyyneleet nousevat pakolla.

"Pirun saippua!" Kiroan.

Bilevaatteet heittämällä nurkkaan laskostan,
päälleni saan vaaleanpunaisen flanellipyjaman.

Kylmä peitto,yksinäisessä sängyssäni,
kyyneleet kirveltävät silmiäni.

-Syytän saippuaa

Selite: 
Muistikuvia...
Kategoria: 
 

Kommentit

"syytän saippuaa"se kyllä on tuttua aina se kirvelee silmiä,hyvä runosi

Käsinkosketeltavaa. Hieno tyyli, toimii todella. Pidän.

todellisista:) pidin:)

 

Käyttäjän kaikki runot