Tukena sulle..

Runoilija Jossue

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä tiiän milt sust tuntuu,/
Ainki puoliks,/
Jos saisin jotenki otettuu, ottaisin kaikki mun huoleks,/
Mä tiiän et sä muutenki jo kärsit tarpeeks,/
Jos oisin tän paskan auheuttaja, pyytäisin anteeks,/
Mut niin se vaa ei oo, en voi olla kuka vaa, vaik kui haluun,/
Jos vaan voisin, veisin koko homman alkuun,/
Kantaisin sua mun siivil loppuun asti,/
Ettei mikään satuttas sua näi pahasti,/
Tää ei voi oikeesti olla totta,/
Tarua vaa,/
En haluis uskoo tätä kirveenkäänkaa,/
Oispa tää vaa painajaista pahaa,/
Aamul kaikki ois ku sulanutta vahaa..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot