Hyvää vuosipäivää rakas !!!!

Runoilija Jossue

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Saatoin joskus vain unelmoida kaltaisestasi olennosta,
Kuin kaltaisiasi ei olisi olemassakaan,
Kun sinut sinä iltana näin,
Tunsin sydämeni pysähtyvän ja siirtyvän sinun käsiisi,
Kohdatessaan pehmeän ihosi se rupesi taas sykkimään,
Ja tällä kertaa saatoin huomata sillä pienen hymyn.

Katsahdin silmiisi, ja tunsin sulavani..

Tuona iltana tajusin oikeasti, miltä tuntuu kun rakastuu,
Kun rakastuu oikeasti,
En päässyt eroon sinusta unissani, en päivisinkään,
Odotin vain päivää, kun näkisin sinut uudelleen..

Yli kuukauden sinua havittelin,
Sen jälkeen aijoin jo luovuttaa,
Kunnes ystäväni sanoi minulle:
"Jos haluat jotain todella paljon,
Sinun on taisteltava siitä,
Tehtävä jotain sen eteen,
Sillä tavalla sinä hänet saat."

En lopettanut yrittämistä,
Ja tänä päivänä kiitän sitä ystävää joka lausui minulle nuo sanat,
Sillä sain mitä halusin,
Ja olen seurustellut tuon maailman ihanimman miehen kanssa vuoden päivät.

Kulta, Rakastan sinua enemmän kuin ketään!

Selite: 
Tuntui hyvälle kirjoittaa jotain suhteen alku-ajoista, kun huomenna (15.7.) tulee vuosi täyteen.. Kiitän varmaan loppu elämäni ystävääni, joka kehotti minua jatkamaan yrittämistä, sillä en ole koskaan ennen ollut näin onnellinen, kuin nyt olen!!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot