eiliseen ei ole paluuta.

Runoilija Jossue

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin vitun paljon sanomat on jääny,
Vois varmaan alottaa kaiken alusta,
Ja tehä kaiken paremmin,
Nyt kun tietäis, että mitä tulee tapahtumaan..
Pitäisi Tehdä niin vitun moni asia erinlailla..
Syntei o tehty, synneist ollaa päästy,
Mut ei tää helpota oloo..
Ei se oikeest helpota oloo..
Pitäis sanoo asiat oikees järjestykses,
Pitäs sanoo moni asia ilman ujostelui,
Mut ku oon jättäny ne sanomatta,
Eikä menneeseen ole paluuta..
Se mitä tapahtui eilen..
Sitä ei voi muuttaa tänään,
Ja vaikka kuinka olis paska fiilis siit,
mitä oot tehny..
Sun pitää vaan olla vahva, ja saada asiat taas rullaan..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot