Olisimme voineet olla..

Runoilija Jossue

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jokin, joka sai minut rakastumaan,
Jokin, joka sai minut lopettamaan,
Se jokin, joka elää meissä,
haluan tietää mikä se on,
Se jokin,
Joka satuttaa, mutta ei osaa parantaa,
Mikä teki meistä yhtä,
Mikä meidät erotti..

Olisimme voineet olla kuin kevään perhoset,
Villejä rakastavaisia,
Jotka osaavat huolehtia toisistaan,
Mutta olimme kuin syksyn lehdet,
Kiinni samassa puussa,
Kunnes tuuli vie kauas toisistaan,
Olisimme voineet olla..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot