Turhaan..

Runoilija Jossue

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin mä luulin, mut turhaan,
Sust paljon kuulin, mut aivan turhaan,
Sust kaikkee hyvää ajattelin,
Meidät kahestaan ain kuvittelin,
Nyt kaikki tuntuu ku niskaan ois heitetty sata kiloo rautaa,
Tajusin ettet ookkaa se ketä mietin päivin öin,
Ihan sama ku olisin syntyny suoraa hautaa,
Sun takias mä itteeniki turpaan löin,
Miks olin niin tyhmä ja menin sun ansaan,
Luulin et olisit mun, ainoastaan,
Mut ku silmät avasin, se et ollukkaan sinä,
Ja ketä on joutunu sun uhriks, no ainaki minä,
En pääse sun yli vaik kui haluisin,
Vaik tiedän et oot jätkistä kaikist paskamaisin,
Sä käytit mua hyväks, säälin jo itteeni,
Miks annoin sen tapahtuu, minä ja mun mietteeni,
Eka tulee sult viestei nii ettei muisti riitä,
Sit hiljennyit hetkeks, oi päivii niitä,
Mä mietin mis meet, ootko unohtanu,
Sit tulee yhtäkkii, 'sori, olin viikoks nukahtanu',
Juu, mäki uskon sun tarinas,
Voisiks olla nyt vaa kiltti ja lopettaa marinas,
Mä rakastin sua, en tiiä rakastanks enää,
Silti joka ilta itken sun perää,
'Tuuks tänne viikon lopuks?' 'Nii tuuks huomen?'
'Sut mun luokse koko aja ajattelen'
No joo, tiiän sun taka ajatuksen,
Mut sun luokse palaa mä ikinä en.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot