irti mun naamasta

Runoilija JäätynytEnkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

DEATH TO THE WORLD
 

Olisin antanut sulle kaikkeni jos siihen olisi ollut mahdollisuus.

Entises oli sulle rakas, tulin luokses ihan liian nopeesti.

"Saan siltä koska vaan" kehuskelit.

Se on jo ohi, siitä on jo kauan, mutta miksi itken yhä...?

Selite: 
Life i pain.
Kategoria: 
 

Kommentit

"irti mun naamasta"
Life is pain mate- you neva gonna get away from it. Yeah, how can me know. Me only year older than ya. Well let's just say, me know alot. Life is evil shitting bastard, that what it is. Ya neva gonna know what comes around innit?

 

Käyttäjän kaikki runot