Häpeäni.

Runoilija JäätynytEnkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

DEATH TO THE WORLD
 

Häpeä tukehduttaa,
häpeä tappaa.
Se tukkii hengitystiet
ja tunkee syvälle kehoon.
Se pistää mua,
se kaivaa mua.

Anteeksi en vain osaa pyytää. Ainakaan ajoissa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lyhyt mutta hyvä. Häpeän voi jopa aistia...

 

Käyttäjän kaikki runot