Katoamistemppu

Runoilija JäätynytEnkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

DEATH TO THE WORLD
 

Et soita, et puhu, et muista.

Missä olet? Ei, älä kerro, tiedän: hänen luonaan.
Kenen kanssa puhuit? Ai, hänen kanssaan.
Mitä teet illalla? Tiesin, hänen mukanaan.

Ilman häntä et olisi mitään? Mihin katosi se nauru,
iloiset silmät ja rakkaus minua kohtaan?

Sinulle on tapahtunut jotain. Tai sitten hän vie sinut minulta.

Selite: 
-en tahtois menettää-
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuo ensimmäinen rivi toi mulle mieleen kaverin, joka tuntuu koko ajan luisuvan kauemmas. Todella hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot