En jätä sua

Runoilija JäätynytEnkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

DEATH TO THE WORLD
 

Sulla on vaikeeta, tiedän sen.
Haluakko sä olla mun mukana, tiedä en.
Mutta sen tiedän ja haluun sun ymmärtävän,
et oo yksin, ymmärräthän.
Mä sun vierelläs oon vaikket mua nääkkään,
mä sun vieres oon vaikken ääntä päästäkkään.
Mä sun vierelläs oon vaikka siltä ei aina tunnu,
mä sun vieres oon nyt ja aina.

Selite: 
Tää on lupaus mun ystävälleni Minnalle<3 [pahan tuoma]
Kategoria: 
 

Kommentit

*kyynel* kiitos sanna kulta...

 

Käyttäjän kaikki runot