rehellisyyden palvonta, turhuususko

Runoilija yourDahlia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni eivät ehkä ole täydellisyyden kiteytymiä, mutta ne on annettu rehellisin sanoin. Rakentavaa kritiikkiä, kiitoksia ja realistisia haukkuja otetaan vastaan ilolla.
 

Minä käyn tupakalla parvekkeella
mustissa korko-
kengissä. Minä laulan Schubertia ja kuuntelen
suomirokkia!
Tuttavani sanovat
että valitsemani ei ansaitse minua
kysyvät
mitä hänessä näen.
En aio vastata
Minä rakastelen kolme kuukautta samoissa lakanoissa.
Minä
säilytän närhensulkaa
jemmassa ja huutelen
ilosta hänen kanssaan

Meistä ei tehdä lauluja
ellemme tee niitä itse, ihania
keskinkertaisia
elämää suuremmasta
Jos joku ehkä edes yrittäisi
ymmärtää.

Minä

En osaa kirjoittaa hienoja eppisiä runoja
enkä kunnollisia esseevastauksia
en lauluja
en
osaan rakastaa

Minä uskon, että jokaiselle tässä elämässä löytyy ideaalinen olotila, tila, jossa muut pystyvät sinua rakastamaan ja pystyt itseäsi rakastamaan. Ideaali-

Laittakaa ihmiset paremmuusjärjestykseen!
Rikkaat
Kauniit
Nerot
Oikeamieliset
Lempeät
Taiteilijat
Hullut

-Ideaali

Minulle riittäisi se, että osaisin päättää värini.
Etten aina olisi
punainen
musta
valkoinen
sininen
harmaa
vihreä
keltainen
poliittinen ruskea
diplomaattinen ruskea
filosofinen ruskea
seksuaalinen ruskea

Ihmiset ihmisinä, monenkirjavina yksilöinä, yhdessä.
Rakastakaa ja yrittäkää ymmärtää, avoimina.

Selite: 
Mietteitä epämääräisessä ahdistuksen- ja aggressionsekaisessa olotilassa. Miksi maailma on tämä? Täytyykö tämäkin runo muka yrittää ahtaa johonkin typerään kategoriaan?
Kategoria: 
 

Kommentit

Runo on kuitenkin kaikkea muuta kuin agressiivinen.Pidin lukemastani.

Tuntuisi, kuin runon ensimmäinen yhtenäinen kappale kuuluisi ihan eri tekstiin, vaikka tuokin järjen lopulle. Pidän tekstistä näinkin, mutta ehkä enemmän pitäisin erikseen.

Niin että selvennykseksi; tuo alku on mahtava :)

 

Käyttäjän kaikki runot