Pandora

Runoilija yourDahlia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni eivät ehkä ole täydellisyyden kiteytymiä, mutta ne on annettu rehellisin sanoin. Rakentavaa kritiikkiä, kiitoksia ja realistisia haukkuja otetaan vastaan ilolla.
 

Makaan sängylläs, pää jalkopäässä
sä tuut mun viereen hiljaa
Suss' on sateen tuoksu ja tuulen tuntu,
sull' on ketun silmät ja haukan sielu,
Pandora

Nyt sä tuut mun viereen
ja haluun, mä haluun
suudella ja koskettaa ja jousta pakoon
niin kauas kuin jalat kantaa
Pandora

Silität hiuksesi korvan taakse
mä ootan ihan liian hiljaa
Mull' on kuuma ja ahdas ja ihana olla
Sä oot hiljaa ja hiukses koskettaa
mun rannetta
Pandora

Nyt sä tuut mun viereen
ja haluun, oi mä haluun
suudella ja koskettaa ja juosta pakoon
niin kauas kuin jalat kantaa
Pandora

Miks sä kutsuit mut, etkö sä näe?
Sä kiusaat mua, saat mut punastumaan
Ja kotona kun kysytään, oliko hauskaa
mä en voi vastata, en saa vastata

Nyt sä tuut mun viereen
ja haluun, niin mä haluun
suudella ja koskettaa ja juosta pakoon
niin kauas kuin jalat kantaa
niin kauan kuin sydän huutaa
Pandora

Selite: 
Kaikille meille, jotka epäröivät, pelkäävät ja pakenevat
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot