Nimetön

Runoilija yourDahlia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni eivät ehkä ole täydellisyyden kiteytymiä, mutta ne on annettu rehellisin sanoin. Rakentavaa kritiikkiä, kiitoksia ja realistisia haukkuja otetaan vastaan ilolla.
 

Joskus pelkään
että oletkin vain unta
kaunein uneni
aivan epäuskottavan onnellinen
joskus pelkään

Minun täytyy herätä
hengittää hukkumatta
minä olen pieni
mustekala
sinun pehmeässä sylissäsi
meri
Sinun katseesi kasvattaa minusta
kukkivan puun
tanssit oksistossani
tuuli
täytyy herätä

tämä pieni runo uni,
jolla ei ole nimeä
jolla ei ole aikaa muistoksi
on minun sydämeni sykähdys
joka on jo vain
k a i - k u

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tykkään tosi paljon

 

Käyttäjän kaikki runot