Heilahteleva lyhty

Runoilija yourDahlia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni eivät ehkä ole täydellisyyden kiteytymiä, mutta ne on annettu rehellisin sanoin. Rakentavaa kritiikkiä, kiitoksia ja realistisia haukkuja otetaan vastaan ilolla.
 

Ketjujen kilahdus kaaren rikkoutuessa
punatiilitalojen viilenevä henkäys ennen auringonlauskua
sinun muistosi leikkijunan katolla
oranssilasinen heilahteleva lyhty parvekkeella
ovat nimeni tänään

sinun lämpimän ihosi hehkuva aura
lapsenkasvoilla hymyilevä onnellisuutesi
sänkysi pölyinen, laatikoilla täytetty alusta
loputtomina pursuavat hassut ajatukset ja ideat
kutittelevat sormesi

Tummatukkainen tyttö
sukkanauhat piilossa helman alla
peilini koottu neljästä palasesta
ohjaan kätesi helman alle
talletan hymysi, silmiesi virnuilevan rypistymisen

tein tämän runon sinulle
koska olet kaukana
ja minä
olen siellä kanssasi
tämän hetken.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana, hyväntuulinen runo..kirjoitat hyvin

ihana, hyväntuulinen runo..kirjoitat hyvin

 

Käyttäjän kaikki runot