Patient

Runoilija Maajuuri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinussa olin onnellinen.
 

Sitä yhtä ja samaa seinää
päivästä toiseen, neljän viikon ajan.
Ikkuna liian korkealla ja
televisio selän takana
Yksin.

Mutta sinne minä kaipaan takaisin,
syömättömyyteen
yksinäisyyteen
avuttomuuteen,
kun ei edes istumaan pystynyt
ja suihkuunkin pääsi vain paareilla
nukutettuna.

Kipu, hoitaja, lääke
vain ensimmäinen ei petä

Selite: 
Sanan molemmissa merkityksissä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot